Lunes, Oktubre 17, 2011

Toegangscontrole


Waar te beginnen? Het eerste ding om te overwegen wanneer de proppen komen met een nieuwe toegangscontrole ontwerp is de locatie. Als het een nieuwe woning die u kan hebben veel opties, alhoewel Gemak is een van de belangrijkste dingen om te overwegen. U wilt niet te hebben om een ​​"U-Turn" te krijgen in uw woning te maken, heb je ook na te gaan wie / wat zal komen door die ingang ... gasten, aannemers, bouwers, cement trucks, semi vrachtwagens, alle moeten de kamer om uw woning veilig te betreden. Voor bestaande eigenschappen van de keuzes die kan worden beperkt, maar dat betekent niet dat je een lelijke toegangscontrole hebben.

Je hebt de perfecte locatie, wat nu? Tenzij je een aannemer of ontwerper, is het best te laten een professional doen het ontwerp werk voor je. We hebben altijd in staat geweest om te komen met spannende Entree ontwerpen voor bijna elk eigendom. Door middel van zorgvuldige planning, overleg en inzicht, kan een mooie entree worden ontworpen voor uw woning.

Een andere belangrijke overweging voor uw toegangscontrole is de afstand van de "uit te schakelen" weg. Alle landen moeten een minimum "terug te zetten" eis voor alle poorten, hekken, stenen te werken, verlichting, etc. Zorg ervoor dat u met de lokale afdeling gebouw controleren wat de vereiste set rug zijn (meestal de minimum terug zetten 35-40 meter van het centrum van de weg). Als u van plan op het hebben van een toegangspoort en als het enigszins mogelijk is, de ingang te houden van ten minste 70 tot 80 meter van de turn-off road. Dit zal zorgen voor de meeste voertuigen volledig af te trekken van de weg tijdens het wachten voor de poort te openen. Houd de "Flair", (waar het station voldoet aan de turn-off-road) zo breed mogelijk. Dit zal helpen om uw gasten / bezoekers houden van het knippen van uw groenvoorziening, steen werk, verlichting, brievenbussen, etc. als ze om te zetten in uw eigendom.

Dus nu heb je je locatie hebt, je basic ontwerp / lay-out, is het tijd om het toegangshek te overwegen. Het toegangshek moet verbeteren van uw woning, terwijl ook de portie is het belangrijkste doel, Security. De Poort ontwerp is zeer belangrijk om het gevoel van de ingang, en samen met de kolommen en verlichting moeten worden opgenomen in de Entrance Design. Uw toegangshek moet worden gastvrij, interessant en het middelpunt van uw toegangscontrole. Uw Toegangscontrole kan aansluiten bij het omringende landschap of het kan onderscheiden van de massa! Het is zeer belangrijk dat u een professionele Gate Builder / Installer te gebruiken voor uw gate. U wilt de beste poort operators die u zich kunt veroorloven. Het laatste wat je wilt is dat je poort handmatig te openen in de stromende regen, wordt u doorweekt door de tijd dat je het open! Wij gebruiken alleen top van de lijn poort operators en veiligheidsvoorzieningen om te proberen te elimineren down time en onderhoud.

Landscaping is de volgende. De planten die je kiest moet allemaal "gezoneerd" voor uw specifieke locatie. Gaat u irrigatie hebben? Zo niet is het van belang dat je planten die zijn winterhard en inheems in uw regio te kiezen. U kunt meestal rekenen op een 5% -10% verlies van planten voor een niet-geïrrigeerde landschap (ervan uitgaande dat er geen droogte), dus plan het vervangen van een paar planten. Gebruik veel mulch, 4 "-6" rond de planten, zal dit helpen met het behoud van water.

Geniet van uw toegangscontrole! Het bovenstaande is een zeer compact ontwerp Toegangscontrole plan van aanpak, maar geeft je een vrij goed idee van wat te verwachten.